Acetaat brillen. Een collectie met optische kwaliteit en een lange levensduur.

Kwaliteit staat zowel bij Euro Optics als bij veel ondernemers hoog in het vaandel. Met een bril gemaakt van acetaat genieten jouw klanten van een kwalitatief hoogwaardige bril. Duurzaam door de lange levensduur en geschikt voor iedereen door het anti-allergische materiaal.

Benieuwd naar onze ruime collectie acetaat brillen, acetaat zonnebrillen en acetaat leesbrillen?

Vrouwelijke acetaat zonnebril Euro Optics

Wat is acetaat?

Acetaat is een licht, maar enorm stevig en flexibel materiaal. De basis van acetaat is gemaakt van planten, katoen of houtpulp. Het acetaat montuur wordt uit een blok acetaat gesneden en vervolgens onder hoge temperaturen gebogen tot de juiste vorm. Door de flexibiliteit is het mogelijk de bril zelf nog wat te vormen, zodat deze de perfecte pasvorm heeft. Acetaat is een anti-allergisch materiaal, waardoor de brillen voor iedereen geschikt zijn.

Custom made kwaliteit brillen

Samen ontwikkelen we jouw custom made acetaat brillen collectie

Het materiaal acetaat maakt het mogelijk om zowel transparante brillen als brillen met duo tonen en gemixte kleuren te ontwerpen. Van leesbrillen en zonnebrillen tot bril monturen voor brillen op sterkte. Het ontwerp samen met de lange levensduur en hoge kwaliteit van de bril, zet jouw merk in een nieuw daglicht.

Brillen inkopen en verkopen. Ontzorging van a tot z.

Samen ontwerpen we de nieuwe brillen collectie en verzorgen we de productie en levering ervan.

Zodra de nieuwe collectie eenmaal op de planken ligt, kunt u ervoor kiezen om ook het volledige warehouse proces uit handen te geven. Wij verzorgen indien gewenst de voorraad en distributie van je nieuwe brillen collectie. 

Mocht u behoefte hebben aan onze service op het gebied van warehousing dan regelen wij dat met plezier.

Productie, opslag en distributie is professioneel georganiseerd en u hebt continu zicht op uw eigen productlijn. Neem contact op voor een persoonlijk advies.