Al meer dan 40 jaar onderhouden wij ons wereldwijde netwerk van fabrikanten en toeleveranciers op persoonlijke titel. Betrouwbaarheid, deskundigheid en duurzaamheid zijn vanzelfsprekende kernwaarden die ons handelen bepalen. Elke dag opnieuw.

Betrouwbaar is voor ons:

Doen wat je belooft!

Voor iedere branche geldt betrouwbaarheid als belangrijkste aspect. En in ons geval geldt dat niet alleen voor de leveringszekerheid van een steeds wijzigende mondiale collectie maar net zo goed voor de kwaliteit van dienstverlening.

” ‘Afspraak is afspraak’ is voor ons niet zomaar een loze kreet. Het is een belofte die wij continu waarmaken. Van geplande leveringen (goederen en datums) kunt u op aan. Daar staan wij voor.”

Niels Dijkstal

Deskundigheid en ervaring voor alle zekerheid

Waar je bij internationaal inkopen vaak de nodige risico’s loopt, ben je bij ons in goede handen. Wij kennen de wereld van zonnebrillen, sportbrillen en leesbrillen als onze eigen broekzak. Al meer dan 40 jaar hebben we zeer vertrouwelijke banden gesmeed met de beste fabrikanten en toeleveranciers. Daar komt niemand meer tussen. Zo ontmoeten we elkaar regelmatig persoonlijk en blijven onze contacten warm en zakelijk tegelijk. De in de loop der jaren opgebouwde expertise waarborgt de deskundigheid zonder dat we ‘achterover leunen’. Wij groeien nog altijd en genieten iedere dag van onze passie. Zo bent en blijft u verzekerd van de best mogelijke productkwaliteit en service.

Zonnebrillen en sportbrillen

Bepaal je eigen collectie zonnebrillen, perfect afgestemd op de (lokale) markt. Aan onze indrukwekkende collectie en bijbehorende voorraad kan het niet liggen: die is zo uitgebreid dat het aanbod altijd aansluit op de wensen van de consument.

Met een keuze uit ons assortiment zit je altijd goed. Wij bieden diverse collecties die samengesteld zijn op basis van de beste prijs-/kwaliteitverhoudingen. Kijk zelf maar:

  • A-collectie: de grootste basiscollectie zonnebrillen met de scherpste prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Level One: de betere zonnebril qua prijs/kwaliteit
  • Revex: complete collectie gepolariseerde zonnebrillen
  • Indian: de stoere bikers-collectie
  • Dudes&Dudettes: alle zonnebrillen waar kids blij van worden

Alle brillen moeten sowieso voldoen aan minimale (CE-NEN)normen. Wij gaan een stapje verder. U weet natuurlijk dat de primaire functie van een zonnebril het beschermen van de ogen tegen de UV-straling van de zon is. Maar dit is weer afhankelijk van het materiaal van de lenzen, de aangebrachte filters en de coating van de lenzen die de UV-straling filtert voordat deze de ogen bereikt. Een goede zonnebril filtert 99% tot 100% van die straling.

Lees meer over de kenmerken van een goede zonnebril

Leesbrillen

Onze collectie leesbrillen is bekend onder ons label INfocus . Met dit merk bieden wij topkwaliteit leesbrillen variërend in sterkten van +1 tot en met +4.0. Wij volgen de internationale trends en passen de collectie regelmatig aan met leesbrillen die voldoen aan de laatste criteria.

Duurzaamheid duurt het langst

Veel bedrijven beweren duurzaamheid hoog in het vaandel te hebben staan. Vaak komt men niet verder dan onzichtbare maatregelen op kantoor…

Duurzaamheid betekent voor ons vele malen meer: wij oriënteren ons op alle vlakken van de handel. Van ontwerp, materiaalkeuze, productieproces, kinderarbeid, verpakkingen en opslag/transport. Op elk van deze onderdelen kunt u ons aanspreken op het minimaliseren van alle nadelige effecten voor mens en milieu.

Op het gebied van social compliance zetten wij ons met alle partners in voor betere arbeidsomstandigheden in de wereldwijde toeleveringsketen. Daarvoor hebben wij ons aangesloten bij BSCI en onderschrijven wij dit gedachtegoed.

Momenteel zijn wij ook verwikkeld in een opzet om een innovatie op gebied van recycling (afval) in te zetten als bijdrage voor een nog betere circulaire economie. In een persoonlijk gesprek lichten wij dat graag nader toe.

Ongemerkt overal aanwezig

Het merk ‘Euro-Optics’ is nagenoeg onzichtbaar in de markt. In tegenstelling tot onze producten. Onze collecties onderstrepen en versterken de ‘merk’ zichtbaarheid van de retailers. Je vindt onze displays en brillen in talloze winkelgebieden of tankstations. Door heel Europa.

Neem vrijblijvend contact op voor een nadere kennismaking en toelichting.