Zonnebrillen

Menu

Filters

Collectie / Zonnebrillen

Resultaat 1–40 van de 312 resultaten wordt getoond

Groothandel zonnebrillen

De zonnebril is al zolang we ons kunnen herinneren een mode item die elke outfit compleet maakt. Aangezien de mode en daarbij de modekleuren regelmatig veranderen is het van belang om ook de nieuwste trends zonnebrillen te presenteren in uw collectie. Zonnebrillen groothandel Euro Optics heeft een uitgebreide collectie met merken als A Collection, Level One, Revex, Indian, Paolo Renna en Jack Daniëls die uw klanten laten stralen.

Zonnebrillen groothandel met ruime voorraad

In onze groothandel helpen we u graag met het samenstellen van een complete collectie zonnebrillen voor dames, heren en kinderen. Daarnaast hebben we ook een breed assortiment aan overzetbrillen en sport zonnebrillen. Maak de collectie compleet met enkele accessoires die wij ook online aanbieden in onze online groothandel.

Zonnebrillen met gepolariseerde glazen

Een groot deel van onze zonnebrillen hebben gepolariseerde glazen. Deze glazen zorgen ervoor dat uw ogen minder geprikkeld worden door schitteringen. Dat heeft voornamelijk te maken met de weerkaatsing van het zonlicht op bepaalde ondergronden (denk aan water of sneeuw). Zonnebrillen met gepolariseerde glazen zorgen daarnaast voor een hoger contrast terwijl ze uw ogen 100% beschermen tegen schadelijk UV-licht.

Lees hier meer over het kiezen van de juiste zonnebril

Euro-Optics: uw vertrouwde zonnebrillen groothandel

Euro Optics is al ruim veertig jaar uw vertrouwde groothandel op het gebied van zonnebrillen en hebben ondertussen veel ervaring opgedaan in de branche. Hierdoor weten we dat onze klanten kwaliteit zoeken en de mogelijkheid om te variëren. De meeste zonnebrillen in onze groothandel zijn dan ook verkrijgbaar in diverse kleuren monturen en lenzen.

Stel uw aanvraag samen en ontvang een offerte

Ziet u een bril waarvan u graag de prijs zou willen weten? Dan voegt u deze toe aan uw winkelmand. Wanneer u klaar bent met winkelen verzendt u de aanvraag en ontvangt u zo spoedig mogelijk van ons een passende offerte. Uiteraard kunt u rekenen op eerlijke groothandel prijzen die passen bij de hoogwaardige kwaliteit van de zonnebril. Wij wensen u veel shopplezier en horen het graag wanneer u hulp nodig heeft bij het samenstellen van uw collectie!