Leesbrillen

Menu

Filters

Collectie / Leesbrillen

Resultaat 1–40 van de 87 resultaten wordt getoond

Leesbrillen moeten tegenwoordig niet alleen maar praktisch zijn, ze moeten ook passen bij de laatste mode. Alle leesbrillen van groothandel Euro-Optics voldoen aan deze twee eisen. Met een ruime keuze aan dames en heren leesbrillen kunt u een mooie collectie samenstellen waarmee u voldoet aan de wensen van uw klant.

Leesbrillen groothandel met ruim assortiment

Door het ruime aanbod aan leesbrillen is er altijd voldoende keuze uit materialen, kleuren en modellen. De leesbrillen worden geleverd in dozen van 12 stuks, die veelal zijn samengesteld uit diverse frames en sterkten. De samenstelling van de doos wordt altijd benoemd op de productpagina.

Kwalitatieve leesbrillen van INfocus

De meeste leesbrillen uit ons aanbod dragen het merk INfocus. Dit brillenmerk levert topkwaliteit leesbrillen variërend in sterkten van +1 tot en met +3. De collectie wordt regelmatig vernieuwd met leesbrillen die voldoen aan de laatste trends. Uiteraard zijn er ook altijd klassieke modellen verkrijgbaar. Of u nu gaat voor een trendgevoelig of een tijdloos model: de leesbrillen zijn altijd met hoogwaardige kwaliteit voor u geproduceerd.

Euro-Optics is uw vertrouwde leesbrillen groothandel

In de ruim veertig jaar dat we actief zijn in de leesbrillen branche hebben we al een hoop ervaring opgedaan. Heeft u moeite met het samenstellen van een samenhangende, goedlopende collectie? Onze specialisten helpen u hier graag bij, dus neem gerust contact op.

Stel uw aanvraag samen en ontvang een offerte

Wij doen graag een persoonlijke aanbieding voor de leesbrillen die u aanspreken. Stel hiervoor zelf uw aanvraag samen door producten toe te voegen aan uw winkelmand. Wanneer u tevreden bent met de aanvraag verzendt u deze en ontvangt u zo snel mogelijk van ons een passende offerte.