Kinderzonnebrillen

Menu

Filters

Collectie / Kinderzonnebrillen

Resultaat 1–40 van de 50 resultaten wordt getoond

Kinderen spelen vaak buiten wanneer de zon schijnt, terwijl de straling van de zon schadelijk is voor hun ogen. Om hun ogen te beschermen tijdens het spelen zijn er speciale zonnebrillen op de markt die comfort bieden en 100% UV-bestendig zijn. Bied in uw collectie ook voor kinderen de bescherming die zij nodig hebben aan en maak uw aanbod compleet met kinderzonnebrillen van groothandel Euro Optics.

Groothandel kinderzonnebrillen van Dudes & Dudettes

Het grootste deel van ons aanbod kinderzonnebrillen komt van kinderbrillenmerk Dudes & Dudettes. De brillen uit deze collectie hebben een hoog draagcomfort en bieden volledige bescherming tegen UV-straling. Er zijn zowel zonnebrillen voor baby’s als voor kinderen (jongens en meisjes) verkrijgbaar.

De monturen en lenzen zijn in veel gevallen verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen die in één doos worden geleverd. In één doos zitten 12 kinderzonnebrillen.

Kinderzonnebrillen collectie samenstellen

Het samenstellen van een samenhangende collectie kinderzonnebrillen vergt wat kennis en ervaring, maar met Euro Optics kunt u het eenvoudig zelf. We bieden een zeer brede collectie kinderzonnebrillen van hoge kwaliteit, dus er is voor ieder wat wils. Wilt u toch advies van een van onze specialisten over trends of goedlopende modellen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor het zelf samenstellen van uw collectie kinderzonnebrillen voegt u modellen toe aan uw winkelmand. Zodra deze naar wens is gevuld (kijkt u ook eens bij onze zonnebrillen en leesbrillen voor volwassenen) vraagt u een offerte aan voor de inhoud. U ontvangt van ons zo snel mogelijk een passend prijsvoorstel. Uiteraard bieden wij u scherpe groothandelprijzen!

Unieke brillen voor uw collectie?

Wij zijn ook gespecialiseerd in het produceren van custom kinderzonnebrillen. Deze zonnebrillen worden geheel naar wens ontworpen en geproduceerd, bijvoorbeeld met uw logo of beeldmerk erop.