Bij Euro Optics bent u voor custom zonnebrillen eveneens aan het juiste adres! Hiervoor kiest u uit onze reguliere collectie een model naar wens en geeft u middels onderstaand contactformulier aan of u deze bijvoorbeeld met uw eigen design of logo wilt bedrukken. Alle modellen uit onze collectie kunnen worden gepersonaliseerd. Aan de bestelling van custom zonnebrillen hangt een minimale bestel hoeveelheid en de levertijd is iets langer dan u van ons gewend bent, maar de kwaliteit is er niet minder om! Alle brillen zijn daarnaast geproduceerd conform de Europese EG-normen.

Stel direct uw eigen aanvraag samen via het onderstaande formulier of bekijk eerst de mogelijkheden op deze pagina. Na het invullen van het formulier ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

  Hoe werkt het bestellen van custom zonnebrillen?

  1. Kies een model dat u aanspreekt.
   Bekijk de actuele collecties van onze eigen merken en noteer het artikelnummer. Vul deze vervolgens in het bovenstaande formulier in.
  2. Geef uw wensen aan.
   Wanneer u een model hebt gekozen dat u aanspreekt, geef dan aan welke kleur het frame of de lenzen moeten hebben. Niets is ons te gek, vrijwel alles is mogelijk.
  3. Wij leveren uw bestelling!
   De standaard levertijd is 90 dagen. Tijdens het Chinees nieuwjaar is de levertijd 120 dagen.

  De minimale afname is 600 stuks per model met een maximum van 3 verschillende kleuren. Wij ondersteunen ook private labeling voor grote winkelbedrijven.

  Zonnebrillen bedrukken

  Uiteraard is het ook mogelijk om een zonnebril met logo te laten bedrukken. Dat kan zowel geprint als gelaserd. Upload uw bestand en voeg deze bij de aanvraag, bij het maken van de offerte houden wij rekening met de kleuren en afmetingen. Wij bedrukken alleen zonnebrillen die bij ons zijn besteld.

  Custom accessoires en opties

  U kunt uiteraard ook kiezen voor modellen met gepolariseerde lenzen, of deze toevoegen aan een model die standaard geen gepolariseerde lenzen heeft.

  Maak uw bestelling compleet met custom made brillen accessoires zoals brillencases, hoesjes of brillendoekjes met logo of eigen design.

  Stuur ons een aanvraag voor custom zonnebrillen

  Interesse in een custom made zonnebril? Vul dan het formulier op deze pagina in en wij sturen u zo snel mogelijk een passende offerte voor uw aanvraag. Als we nog vragen hebben over uw aanvraag zullen we uiteraard eerst contact met u opnemen. Als u vooraf zelf nog vragen heeft, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details