Met je eigen Private Label in brillen heb je de volledige controle over het product en de zelf samengestelde collectie.

En bepaal je de eigen positionering met het rendement en de vaste prijsperceptie van je klanten als uitgangspunt.

Wij adviseren en helpen graag om het klantvertrouwen te vergroten, marges te verbeteren en de afhankelijkheid van producenten te verkleinen. Met je eigen collectie kun je je echt onderscheiden op de markt.

Ontwerp en bestel je Private Label brillencollectie al vanaf 500 stuks.

Custom made = op maat gemaakt

Wij kennen de wereld van zonnebrillen, leesbrillen en optische brillen als onze eigen broekzak. Met ruim veertig (40!) jaar ervaring hebben wij grip op het gehele proces. Van ontwerp en samenstelling van de collectie tot en met productie en levering. Alle facetten beheersen wij als geen ander en bieden onze expertise graag aan voor een succesvolle samenwerking.

ALLE WENSEN WORDEN VERVULD

Bij de ontwikkeling van uw eigen collectie maat gemaakt

En uiteraard staan we naast u voor het ontwikkelen of bepalen van model, materiaal en kleur. Alle producten – van bril en verpakking tot en met promotiemateriaal en displays – worden vakkundig geleverd binnen de afgesproken en geldende huisstijlregels. Ook adviseren wij desgewenst bij de salesmarketing van uw collectie.

Ontzorgd van a tot z: warehousing

Als eenmaal de keuzes zijn gemaakt en vastgelegd, hoeft u wat ons betreft nergens meer naar om te kijken. Uw private label is bij ons in goede handen. U kunt rekenen op onze integriteit en discretie die nodig is op elk moment.

Mocht u behoefte hebben aan onze service op het gebied van warehousing dan regelen wij dat met plezier.

Productie, opslag en distributie is professioneel georganiseerd en u hebt continu zicht op uw eigen productlijn. Neem contact op voor een persoonlijk advies.